REFORMES INTEGRALS GIRONA

REFORMES INTEGRALS GIRONA

Realitzem Reformes integrals per tot Girona a bons preus:

Presentem pressupostos amb poc temps, per exemple un bany el tenim fet de 1 a 2 dies, el de una cuina sencera amb 2 dies, una vivenda de més de 140m2 amb 1 setmana. Sempre fem visita per presentar el millor preu possible.

Els pressupostos es poden anar modificant una vegada presentats per canviis d’idees del client o per qüestiones econòmiques..

PER QUÈ REFORMES CAT?

Garantia de qualitat del nostre procediment. Professionalitat i experiència del nostre equip. Preus competitius. Compliment dels terminis. Honestos i responsables.

TEMPS DE LA REFORMA?

Quan teniu pols a tot i desconeguts a casa vostra, sens dubte us pot semblar una eternitat. Però mantenir el seny durant una remodelació requereix una consciència del temps que es necessita per reformar la casa.

QUANT TRIGA CADA HABITACIÓ?

Moltes variables poden afectar els terminis, sobretot l’abast del projecte i la mida dels treballadors. És per això que una remodelació de l’habitació amb armaris, parets, pladur i accessoris nous pot trigar de 5 a 10 dies, mentres que una amb rajoles noves i el terra climatitzat pot trigar entre pot arribar a les 2 setmanes.

ADDICIONS D’HABITACIONS, CUINES I BANYS

Una addició sol ser el projecte més llarg de completar. L’avantatge és que teòricament encara tindreu una cuina i un bany en funcionament durant la remodelació, un luxe que no teniu amb altres projectes. És el mateix procés que construir una casa nova, només a una escala més petita. La mare natura pot causar retards.

CANVI DE DISSENY

Canviar el disseny, com ara on es troben els fogons, la nevera i el lavabo, s’afegeix al període de temps, ja que aquestes actualitzacions podrien implicar la realització de noves canonades, l’instal·lació de noves preses elèctriques i potser l’addició d’una nova línia de gas.

Reformes Integrals Girona, la guia de reformar completament una casa

Reformar o renovar una casa pot ser una cosa emocionant (i potencialment rendible), però també pot resultar força descoratjador.

Els avantatges de renovar, reformar o fer una reforma integral van des de descobrir característiques originals amagades i l’oportunitat de posar el vostre propi segell en alguna cosa fins a ampliar una casa o millorar zones de la llar. L’èxit de reformar una casa es redueix, finalment, a una bona preparació i a ser conscients del que ens espera.

Reformar una casa també pot comportar diversos costos ocults. Saber on és probable que sorgeixin i tenir un pla d’acció pas a pas per quan ho faci hauria de significar que el projecte es mantingui en el termini i el pressupost previst.

Calendari d’obres en la reforma d’una casa

Un calendari de treballs és vital a l’hora de reformar una casa. Un bon calendari descriurà clarament tots els treballs que cal dur a terme, de principi a fi d’un projecte, en l’ordre correcte. L’ideal seria que també inclogui qui fa què i quant costarà a la llista.

Aquí teniu un calendari típic d’obres. Per descomptat, això variarà en funció de la naturalesa del projecte. El vostre dissenyador o constructor de cases us podrà assessorar.

Calendari d’obres en la reforma d’una casa

Un calendari de treballs és vital a l’hora de reformar una casa. Un bon calendari descriurà clarament tots els treballs que cal dur a terme, de principi a fi d’un projecte, en l’ordre correcte. L’ideal seria que també inclogui qui fa què i quant costarà a la llista.

Aquí teniu un calendari típic d’obres. Per descomptat, això variarà en funció de la naturalesa del projecte. El vostre dissenyador o constructor de cases us podrà assessorar.

Avaluació de l’estat actual

Atura la decadència

Subvencions / concessions fiscals

Consentiments estatutaris

Estabilitat estructural

Treballs d’enderroc

Tractament de la humitat

Desguassos

Accés al lloc

Grans obres de construcció

Estanc a la intempèrie

Exterior Obres externes

Primera solució

Arrebossat

Assecat

Paviment fix

Segona correcció

Decoració

Neteja final

Avançar

Enganxar

Trobar un projecte correcte de renovació o reforma integral

Els projectes de renovació solen tenir molta demanda. Tot i això, és important no deixar que la competència per un projecte us faci pressionar a comprar alguna cosa que no us convingui. Saber quan s’ha d’allunyar d’un projecte és crucial si s’evita la compra d’un pou de diners.

No totes les “cases que necessiten modernització” ofereixen una bona relació qualitat-preu i algunes seran cares. Renovar una casa és una manera popular d’intentar guanyar més casa pels vostres diners, però irònicament, l’enrenou de la bogeria dels que acaben un “projecte” pot significar que podríeu acabar pagant més per una propietat del que realment val la pena.

La bona notícia és que, fins i tot abans d’haver adquirit un projecte de reforma, és possible fer-se una bona idea de l’estat d’una casa. Quan visualitzeu una propietat per reformar per primera vegada, tingueu en compte el següent:

Quin potencial ofereix pel que fa al seu disseny ?.
Hi ha prou espai exterior per ampliar?
Els veïns han tingut èxit en obtenir permisos urbanístics per fer obres similars a les que esteu considerant?
Com és l’ubicació?
Quina feina estructural és probable que impliqui?
Quins són els preus màxims per a cases similars a la zona?

Si esteu interessats en la casa, poseu-vos en contacte amb un agrimensor. Podran dur a terme un informe de l’edifici que ha de ressaltar qualsevol àrea de preocupació i donar-li una idea de les reparacions essencials que caldrà i del que poden costar. Un agrimensor recomanat recomanarà més investigacions si sospita o detecta:

Infestació
Enfonsament o aixecament
Humitat
Problemes de drenatge

Un informe de l’edifici ha de revelar els mètodes de construcció que s’han utilitzat a la casa (de vegades varien si la casa s’ha ampliat al llarg dels anys). Aquesta informació es pot utilitzar durant la renovació de la casa per tal que es puguin utilitzar nous materials i tècniques. adequat.

Esteu renovant o remodelant?

Tot i que els termes “renovar” i “remodelar” sovint s’utilitzen indistintament, però en realitat tenen significats molt diferents. Quan es tracta d’edificis, la renovació s’assembla més a la restauració que a la remodelació, és a dir, a recuperar alguna cosa al seu estat original, per revigoritzar i refrescar.

La remodelació, en canvi, es refereix essencialment a canviar un edifici, potser modificant-ne la distribució o ampliant-lo.Per descomptat, el que acaben fent la majoria dels propietaris de cases antigues és una combinació de les dues: retornar les característiques originals i els ossos nus de la propietat a la seva antiga glòria mentre jugaven amb el disseny per fer la casa més adequada per als nostres dies vivent.

Com comprar un projecte de renovació en una subhasta

Sovint hi ha primes per a cases que necessiten modernització. Òbviament, no voleu pagar les probabilitats de cap propietat, però la demanda de projectes de renovació significa que haureu de moure’s ràpidament; per tant, assegureu-vos que esteu en la millor posició financera possible abans de fer una oferta.

Els projectes de renovació sovint es venen en una subhasta, o bé acaben dirigint-se a ofertes tancades, o a les “millors i finals ofertes”, de manera que saber com funcionen aquests processos és vital si es pren seriosament la compra de la casa.Tingueu en compte abans de fer el salt que, a part de la feina de renovació d’una casa, hi ha altres costos addicionals que s’han de tenir en compte:

Tarifes de reconnexió: pot ser necessari connectar o tornar a connectar un subministrament d’aigua. Si n’hi havia, potser s’ha desconnectat. També caldrà electricitat per a eines elèctriques o per al dia a dia si teniu previst quedar-vos al lloc.Comissions de taxació,impost municipal, honoraris professionals: inclouen el permís d’urbanització i l’aprovació del Reglament de construcció, una gran varietat d’enquestes, informes d’enginyers d’estructures i qualsevol altre honorari professional (per exemple, enquestes d’arbres) al vostre pressupost.

Fons de contingència: assegureu-vos que tingueu a la vostra disposició una mica d’efectiu addicional per fer front a qualsevol cosa inesperada que pugui sorgir (i, a l’hora de renovar una casa, és absolutament d’esperar).

Quant costa o quin preu té remodelar o reformar una casa?

Les reformes i remodelacions d’ habitatges tenen una mitjana de 25.000€, amb la majoria d’habitatges comprèn entre 15.000€ i 50.000€ aproximadament . Les cuines, els banys i qualsevol reparació estructural o mecànica es consumeixen la major part del pressupost. Les cuines només generen 15.000€ de mitjana. Els banys arriben a 10.000€. Els soterranis uns 20.000€. Afegiu un 20% a tots els pressupostos de renovació d’habitatges en cas d’excés i problemes invisibles que descobrireu a mesura que ho mirem.

Hi ha molts factors i diverses variacions que contribueixen a la línia de fons, inclosos:

  1. Mida de cada habitació.
  2. Problemes subjacents.
  3. Cost dels materials.
  4. Abast de la remodelació.

Estimar els costos de com remodelar una casa és una tasca descoratjadora. Els electrodomèstics, l’armari i les reparacions estructurals encapçalen la llista de despeses, amb mà d’obra molt seguida. Per oferir-vos un bon punt de partida, hem recopilat informació sobre alguns dels projectes de remodelació més populars.

Costos de renovació de tota la casa

Per a la llar mitjana de 800 metres quadrats , una reforma total de la llar costa des de 15.000 fins a 200.000 €. Per desglossar aquest rang una mica més:

Gamma baixa: entre 15.000 i 30.000 €. Inclou actualitzacions econòmiques, com ara guarniments, pintura, jardineria, paviments i taulells.

Interval mitjà: 30.000 i 70.000 €. A més de les opcions de gamma baixa, és probable que hi afegiu una remodelació completa de la cuina o el bany i, possiblement, un pis superior.

Gamma alta: entre 71.000 i 150.000 €. Inclou tot allò que es troba en els projectes de gamma baixa i mitjana, a més de mobles i electrodomèstics personalitzats o de gamma alta. És possible que feu algunes modificacions estructurals amb actualitzacions del disseny. El vostre contractista pot arreglar o afegir sistemes elèctrics, de fontaneria i de climatització i fer reparacions de fonaments. 

Preus de rehabilitació o restauració d’habitacions múltiples

Es gastarà una mitjana de 20 € per metre quadrat per remodelar diverses habitacions. Realment depèn de l’habitació. Amb electrodomèstics, armaris i taulells, és habitual que les cuines superin els 100 € per metre quadrat. D’altra banda, els dormitoris, que només necessiten pintura i terres, només podrien córrer 10 € per metre quadrat.

Ja sigui que estigueu remodelant una habitació, abordant diverses habitacions o assumint una reforma sencera de la casa, heu de planificar amb cura i crear un pressupost realista. El que finalment pagueu variarà en funció de les habitacions que actualitzeu.

Costos de reforma de cases antigues o rurals com les masies

A més dels 25.000 a 75.000 € que inverteix el propietari mitjà en una reforma d’habitatges, és probable que tingueu altres problemes amb les cases més antigues. En general, com més antiga sigui la llar, més probable és que hi hagi despeses ocultes darrere d’aquestes portes i parets. Per exemple, les cases grans poden requerir treballs addicionals per actualitzar el cablejat, la fontaneria i altres funcions, cosa que fa que la vostra remodelació sigui un client més car i que consumeixi més temps.

Requisits del codi: Quan feu una remodelació, heu d’adaptar-ho tot a les especificacions de codi actuals. Això significa gairebé sempre tota la nova fontaneria i el cablejat elèctric.

Cases històriques: En general, voleu mantenir l’aspecte exterior d’una casa històrica per mantenir-ne el valor immobiliari. Diferents municipis tenen polítiques diferents que regulen el que es pot fer i el que no es pot fer durant la reforma d’una casa històrica o d’una casa d’un barri històric, però normalment només regeixen l’exterior de l’estructura. Poseu-vos sempre en contacte amb la vostra oficina de zonificació local per obtenir informació.  

Complements per a la llar

Cost de la construcció d’un habitatge De 21.000 a 70.000 €de mitjana, però pot costar entre 6.000 i 125.000 €, i els propietaris gasten una mitjana de 46.000 €. Una vegada més, això depèn de l’extensió de l’addició i dels materials d’acabat que trieu.

Eliminar les parets interiors i afegir imatges quadrades són dues reformes populars que poden marcar una gran diferència en la manera d’utilitzar l’espai. Com qualsevol projecte, podeu esperar trobar una gamma de complexitat i preus corresponents.


  1. Eliminar les parets costa De 300 a 10.000 €. Varia segons si es tracta de càrrega. Les parets portants ajuden a mantenir l’habitatge, cosa que significa que per treure-les cal una planificació acurada amb la guia d’un enginyer d’estructures i caure a l’extrem superior de la gamma. L’eliminació d’una paret no portadora sol caure en menys de 1.000 €.

  2. Reinstal·lar un habitatge costa 4.000-20.000 €. Pagareu a la part inferior amb noves incorporacions, ja que podeu fer funcionar cables elèctrics abans de tancar les parets.

  3. Instal·lació de la fontaneria De 400 a 1.900 €. Si teniu canonades més antigues, és possible que vulgueu actualitzar-les quan poseu parets noves.

Estimador de preus de reformes integrals d’habitatges per metre quadrat

Com més gran sigui la vostra llar, més podreu espera pagar la remodelació de diverses habitacions. Per exemple, remodelar una casa sencera de menys de 350 metres quadrats costa una mitjana de 19.000 €, mentre que una casa de 1000 a 1300 metres quadrats costa una mitjana de 75.000 a 100.000 €.

El nombre d’habitacions no sempre és un indicador de la mida total de la casa. Per exemple, una casa de 300 metres quadrats amb tres habitacions pot costar molt menys que un concepte obert de 1.000 metres quadrats amb només dues habitacions.