http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-vidreres-cuina.jpg http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-vidreres-cuina.jpg
http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-port-de-la-selva-cuina.jpg http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-port-de-la-selva-cuina.jpg
http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-girona-cuina.jpg http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-girona-cuina.jpg
http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-figueres-cuina.jpg http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-figueres-cuina.jpg
http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-catalunya-cuina.jpg http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-catalunya-cuina.jpg
http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-banyoles-cuina-1.jpg http://reformescat.com/wp-content/uploads/2017/02/reformes-banyoles-cuina-1.jpg

Reformes d’habitatges a Catalunya

A Reformes Cat volem parlar-li sobre les reformes d'habitatges a Catalunya. Si necessita un canvi a la seva casa o pis pot comptar amb nosaltres perquè els espais que vulguis variar resulti de somni. A la nostra empresa de reformes a catalunya treballem dia a dia, per més de 10 anys per oferir-li als nostres clients el millor.

Reformes d'habitatges a Catalunya: No totes han de ser costoses

La quantitat de diners que gasti en la reforma dependrà de les opcions i decisions que prengui. Per exemple, si vol taulells de granit i artefactes d'acer inoxidable gastarà molt, però aquests són considerats estàndards en una casa nova moderna.

En canvi, si es decideix per opcions més barates, podrà estalviar alguns euros. L'intenció és aconseguir la màxima funcionalitat possible, i un bon rendiment de l'inversió, en cas que ho necessiti vendre.

El preu de reformes d'habitatges a Catalunya dependrà del que vulgui canviar a casa seva. Pot conversar amb nosaltres sobre les seves necessitats i el guiarem en el procés.

 

 

A Reformes Cat som la seva empresa de confiança per a realitzar les reformes a la seva llar. Som responsables. Complim els temps de lliurament.

Opcions de reformes integrals d'habitatges a Catalunya

Reformes de cuina

La cuina és el cor de la casa. Si vol fer reformes d'habitatges en general a Catalunya, pot començar per aquest espai. És on passa més temps, i on la família es reuneix.

Recomanem prestar més atenció als gabinets i accessoris, aquests són aspectes que els futurs compradors prenen en compte. Per exemple, una bona nevera l'ajudarà a estalviar diners en el compte d'electricitat (per l'estalvi energètic), així conservarà millor els seus aliments.

Posar un taulell de qualitat, uns gabinets que es vegin bé i moderns. També un pis acord al seu habitatge, són excel·lents opcions per reformes.

Reformi seus banys

La reforma dels seus banys és una de les millors opcions per millorar la seva qualitat de vida. Podeu canviar la vostra banyera per una dutxa moderna. Col·locar un nou rentamans.

Renovar les rajoles de pisos i parets. Fins i tot petits detalls com col·locar una nova cortina li donaran un nou look a la seva cambra de bany. Tot dependrà del pressupost que tingui disponible per a aquest.

Una reforma més gran és afegir un nou bany al seu habitatge. És una opció si té l'espai disponible i els diners. Afegeix molt valor a la seva llar, aconseguirà un bon rendiment de la inversió.

Altres opcions de reformes

Hi ha altres opcions de reformes de pisos més econòmic a Catalunya, també pot aplicar-les si té una casa.

  • Millorar la ventilació, calefacció i els sistemes d'aire condicionat
  • Millorar els quarts amb elements de luxe, com afegir coses gurmet a la seva cuina, o millorar el bany amb jacuzzi.
  • Incrementar la capacitat de la plomeria i els sistemes elèctrics de l'habitatge. O simplement reparar qualsevol dany que tinguin.
  • Fer que les seves habitacions o banys siguin a prova de sorolls.
  • Canviar el sostre o solucionar problemes de filtracions.
  • Si té una xemeneia pot fer les reparacions en la maçoneria de la mateixa.
  • Repintar les habitacions.
  • Converteixi espais de casa oblidats en espais aprofitats. Com racons, espais sota les escales, àtics, soterranis, entre d'altres.
  • Entre moltes altres opcions ...

 

Està buscant empreses de reformes d'habitatges a Catalunya?

Sol.liciti el seu pressupost